Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Doğum Tarihi

7 Aralık 1989

Yaş

32


Gelecek Filmler

The Menu Komedi, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Kasım 2022
Renfield Komedi, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.02.2020 ₺75.240 3.774
13.09.2019 ₺3.146.613 169.553
05.07.2019 ₺371.317 20.106
05.06.2019 ₺6.020.328 344.951
08.02.2019 ₺863.699 47.732
06.10.2017 ₺117.812 9.167
24.03.2017 ₺162.231 12.952
15.07.2016 ₺209.890 17.196
19.05.2016 ₺7.172.881 546.829
26.06.2015 ₺279.276 24.631
15.05.2015 ₺5.091.965 409.042
23.05.2014 ₺4.110.216 344.979
05.04.2013 ₺657.671 70.210
22.03.2013 ₺1.247.430 101.025
03.06.2011 ₺2.047.448 212.998
10.03.2006 ₺510.015 64.778
13.09.2002 ₺624.544 133.506