Alexander Skarsgård ve Anya Taylor-Joy'lu The Northman'dan fragman!

3.759 Gösterim
21 Aralık 2021 13:04
Alexander Skarsgård ve Anya Taylor-Joy'lu The Northman'dan fragman!

Oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Björk gibi isimlerin yer aldığı, The VVitch ve The Lighthouse filmleriyle adından söz ettiren Robert Eggers'ın babası öldürülen bir Viking prensinin intikam mücadelesini anlatan yeni filmi The Northman'dan fragman yayınlandı.


2015 yapımı The VVitch ile yakın dönemin övgülere mazhar olan korku filmlerinden birini çeken Robert Eggers, 2019 yılında bu kez The Lighthouse filmiyle psikolojik gerilim türünde takdir toplayan bir işe imza atmıştı. Yönetmenin bu kez daha epik bir hikâyeyi anlattığı yeni filmi The Northman ise babası Kral Horvendill'in bir işgalci ordusuna liderlik eden Fjölnir tarafından öldürülmesine şahit olan Viking prensi Amleth'in, alacağına ant içtiği intikam mücadelesini anlatıyor.

 

10. yüzyılda İzlanda'da geçen filmde, Amleth'e Alexander Skarsgård hayat verirken, bu yolda Amleth'e eşlik eden Olga karakterini Anya Taylor-Joy canlandırıyor. İkiliye Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Björk, Claes Bang, Ralph Ineson, Kate Dickie gibi isimlerin eşlik The Northman, 1 Nisan 2022'de ülkemizde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.