Alexander Payne'in Matt Damon'lı yeni filmi Küçülen Hayatlar'dan Türkçe altyazılı yeni fragman!

4.511 Gösterim
3 Kasım 2017 14:30
Alexander Payne'in Matt Damon'lı yeni filmi Küçülen Hayatlar'dan Türkçe altyazılı yeni fragman!

Alexander Payne'in yazıp yönettiği, Venedik ve Toronto başta olmak üzere birçok uluslararası festivalde gösterilen Küçülen Hayatlar (Downsizing)'dan Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı.


Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşen prömiyerinde olumlu eleştirilerle karşılansa da sonrasında ödül sezonuna istediği başlangıcı yapamayan Küçülen Hayatlar, vizyonuna kısa bir süre kala yayınlanan yeni fragmanıyla birlikte kendini seyirciye yeniden hatırlatıyor.

Sideways ve Senden Bana Kalan (The Descendants) ile iki kez En İyi Uyarlama Senaryo Oscar ödülüne uzanan başarılı sinemacı Alexander Payne imzalı Küçülen Hayatlar, aşırı nüfusa çözüm olarak insanların boyutlarının küçültülmesi yönteminin geliştirilmesi sonrası, daha iyi bir hayat için bu yola başvuran Paul ile Audrey'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Hayatını 13 cm boyunda devam ettirme kararı alan Paul'u Matt Damon canlandırırken, ünlü oyuncuya Kristen WiigJason SudeikisChristoph WaltzNeil Patrick Harris, Hong Chau,  Alec Baldwin, Maribeth MonroeUdo Kier gibi geniş bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Konusu itibarıyla merak uyandıran film, Türkiye'de 05 Ocak 2018'den itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.