Adam Driver'lı Ferrari filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

1.581 Gösterim
20 Ekim 2023 19:20
Adam Driver'lı Ferrari filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Adam Driver'ın ünlü otomobil markası Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'ye hayat verdiği Ferrari'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Michael Mann'in yönettiği film, ülkemizde 22 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek.


Ünlü spor araba markası ve onun kurucusu Enzo Ferrari'nin hikâyesini, 1957 yazında İtalya'da düzenlenen ve bir felaketle sonuçlanan Mille Miglia yarışı üzerinden anlatan Ferrari filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

 

Adam Driver'ın Enzo Ferrari'ye hayat verdiği, yönetmen koltuğunda usta sinemacı Michael Mann'in oturduğu filmde ayrıca Penelope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell, Patrick Dempsey gibi isimler yer alıyor. Ferrari'nin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Film, 22 Aralık'ta ülkemiz sinemalarında gösterime girecek.

 

Yarış günleri geride kalan Enzo Ferrari’nin, eşi Laura’yla birlikte 10 yıl önce sıfırdan inşa ettiği şirket iflasla burun burunadır. Kaybettikleri oğlunun yasıyla sarsılan fırtınalı evliliğinin yanı sıra yasak ilişkisinden doğan oğluna da soyadını verebilmek için mücadele eder. Hem iş hem aile hayatı çalkantılarla dolu olan Ferrari, tüm umutlarını İtalya’nın ikonik yarışı Mille Miglia’ya bağlar.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.