Sarah Gadon

Sarah Gadon

Doğum Bilgisi

4 Nisan 1987

Yaş

33


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dokuzuncu Hayat 9 Haziran 2017
TME Films 17.772 220.523
Kaçak Prenses 3 Temmuz 2015
Bir Film 3.520 41.285
Yıldız Haritası 9 Ocak 2015
M3 Film 8.242 120.720
UIP Türkiye 302.162 3.507.434
Düşman 16 Mayıs 2014
Bir Film 6.464 75.147
Fındık İşi 2 Mayıs 2014
Pinema 64.826 705.444
Warner Bros. Türkiye 652.628 7.663.076
Cosmopolis 10 Ağustos 2012
Chantier 20.718 241.589
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
Korku Evi 30 Eylül 2011
Pinema 73.773 717.490