Michael Mann

Michael Mann


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hacker 16 Ocak 2015
UIP Türkiye 41.860 547.145
Halk Düşmanları 10 Temmuz 2009
UIP Türkiye 132.326 1.218.237
Miami Vice 8 Eylül 2006
UIP Türkiye 142.862 1.159.478
Collateral 15 Ekim 2004
UIP Türkiye 242.950 1.720.733
Ali (2002) 15 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 142.350 536.790
Köstebek (2000) 3 Mart 2000
UIP Türkiye 150.815 340.696
Büyük Hesaplaşma 1 Mart 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Son Mohikan 1 Ocak 1993
Warner Bros. Türkiye - -