Aaron Sorkin imzalı Netflix filmi The Trial of the Chicago 7'dan ilk fragman yayınlandı

1.911 Gösterim
14 Eylül 2020 13:30
Aaron Sorkin imzalı Netflix filmi The Trial of the Chicago 7'dan ilk fragman yayınlandı

Oscar ödüllü senarist ve sinemacı Aaron Sorkin'in ikinci yönetmenlik deneyimi olan The Trial of the Chicago 7'dan teaser fragman yayınlandı.


ABD'deki hak mücadelesinin önder ismi Martin Luther King Jr. ile o yıl içerisinde Demokratların başkan adayı olması planlanan Robert F. Kennedy'nin birkaç ay arayla gelen suikastlarının akabinde düzenlenen 1968 Demokrat Parti Kongresi'ni ve bu kongrede düzenledikleri protestolar sebebiyle tutuklanan, dava sürecinde "Chicago Yedilisi" adıyla anılacak olan karşı kültür hareketinden yedi ismin hikâyesini anlatan The Trial of the Chicago 7, ünlü isimlerden oluşan geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

 

The Social Network, Moneyball ve Steve Jobs gibi filmlerin senaryosuna imza atan Aaron Sorkin'in yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda, Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Strong, Alex Sharp, John Carroll Lynch, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella, Caitlin FitzGerald ve Michael Keaton gibi isimler yer alıyor. Paramount'un pandemi öncesi bu eylülde vizyona girmeyi planladığı film, pandemi sonrası Netflix'e satılmıştı. The Trial of the Chicago 7, 16 Ekim 2020 tarihinden itibaren Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.