2022'de izleyiciyle buluşacak Jurassic World: Dominion'ın ilk beş dakikası yayınlandı

17.845 Gösterim
24 Kasım 2021 12:30
2022'de izleyiciyle buluşacak Jurassic World: Dominion'ın ilk beş dakikası yayınlandı

Jurassic World serisinin üçüncü filmi Jurassic World: Hâkimiyet (Jurassic World: Dominion)'in ilk beş dakikası yayınlandı. Yönetmen Colin Trevorrow'un seriye geri döndüğü film, 10 Haziran 2022'de gösterime girecek.


Pandemi sonrası çekimlerine tekrar başlanan ilk yapımlardan biri olan ve yine bu süreçte prodüksiyonu tamamlanan Jurassic World: Hâkimiyet (Jurassic World: Dominion)'in ilk beş dakikası paylaşıldı. Filmin açılışında, dinozorların 65 milyon önceki yaşamında günümüze bir köprü kuruluyor.

 

2015 yapımı Jurassic World'ün yönetmen koltuğunda oturan Colin Trevorrow'un seriye geri döndüğü Dominion, serinin ikinci filmi Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom)'ın sonunda tutuldukları yerden özgürlüğüne kavuşan dinozorların doğaya yayılması sonrası gelişen olayları konu edinecek. Bryce Dallas Howard ve Chris Pratt'in rollerine geri döneceği, Jurassic Park serisinden tanıdığımız Sam Neill, Jeff Goldblum ve Laura Dern gibi isimlerin dinozorlar dünyasında yeniden bir araya geleceği Jurassic World: Dominion, 10 Haziran 2022'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.