10 Haziran'da gösterime girecek Jurassic World Dominion'dan yeni fragman!

5.837 Gösterim
29 Nisan 2022 11:12
10 Haziran'da gösterime girecek Jurassic World Dominion'dan yeni fragman!

Jurassic Park'ın sevilen karakterlerine hayat veren Laura Dern ve Sam Neill'ın Jurassic evrenine geri döndüğü Jurassic World: Hâkimiyet (Jurassic World Dominion)'ten yeni fragman yayınlandı. Film, 10 Haziran'dan itibaren seyirciyle buluşacak.


2018 yapımı Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom) sonunda yaşananlarla ilk defa insanlarla serbest kalmış dinozorların aynı anda doğada yer alma senaryosu ortaya çıkmıştı. Jurassic World: Hâkimiyet (Jurassic World Dominion) ise bu noktadan dört yıl sonrasına geliyor ve insanlıkla dinozorlar arasındaki hâkim tür olma ve hayatta kalma savaşını anlatıyor.

 

Serinin 2015 yapımı ilk filmi Jurassic World'ün yönetmeni Colin Trevorrow yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu üçüncü filmde, serinin gediklileri Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın yanı sıra Jurassic Park filmlerinden bildiğimiz Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum gibi isimler de karakterlerine geri dönüyor. Merakla beklenen film, 10 Haziran'dan itibaren salonlardaki yerini alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.