Pam & Tommy dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

5.045 Gösterim
6 Ocak 2022 15:35
Pam & Tommy dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin, 90'larda magazin gündemine damgasını vuran, skandallarla dolu ilişkisini mercek altına alan Pam & Tommy dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 2 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Yönetmen koltuğunda I, Tonya  ve Cruella filmleriyle adından söz ettiren Craig Gillespie'nin oturduğu, ünlü oyuncu Pamela Anderson ile heavy metal grubu Mötley Crüe'nün bateristi Tommy Lee'nin, balayında çektikleri seks kasetinin çalınıp internete sızdırılmasıyla yaşanan skandala odaklanan Pam & Tommy dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. 8 bölümden oluşacak mini dizi, 2 Şubat'tan itibaren Hulu'da ekranlara gelecek.

 

Birbirlerini henüz 96 saattir tanırken evlenen ve sonrasında çalkantılı bir ilişki yaşayan Pamela Anderson-Tommy Lee çiftini dizide Lily James ve Sebastian Stan canlandırırken, projenin yönetici yapımcılığını üstlenen Seth Rogen, kaseti çalıp dağıtımını yapan Rand Gauthier'ye hayat veriyor. Kadroda ayrıca; Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spenser Granese ve Mozhan Marnò gibi oyuncular yer alıyor.

 

The Wrestler, Big Fan, The Founder gibi filmlerin senaristi Robert Siegel tarafından yazılan Pam & Tommy dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.