Merakla beklenen Wonder Woman'dan Türkçe altyazılı ilk fragman!

3.164 Gösterim
24 Temmuz 2016 01:02
Merakla beklenen Wonder Woman'dan Türkçe altyazılı ilk fragman!

Önceki gün itibarıyla posteri yayınlanan Wonder Woman'ın, Comic-Con kapsamında ilk fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen filmden ilk görüntülerin, Wonder Woman hayranlarını oldukça memnun edecek cinsten olduğunu söyleyebiliriz.


Comic-Con'un son gününe girilirken, önümüzdeki bir yıla damgasını vurması beklenen filmlerin posterleri ve fragmanları da gelmeye başladı. İlk önce Blair Cadısı'nın devam filmi olduğu ortaya çıkan Karanlık Orman (Blair Witch) filmi fuarda gösterilip, filmden bir fragman paylaşılmıştı. Sonrasında pek çok önemli filmden yeni posterler yayınlanmıştı. Posterleri yayınlanan yapımların, Comic-Con özel fragmanları da sinemaseverlerle paylaşılmaya başlandı. Fragmanı ilk yayınlanan filmlerden biri olan Wonder Woman'ın ilk görüntüleri için oldukça umut verici diyebiliriz.

Charlize Theron'a Oscar kazandıran Cani (Monster) filmine imza atmış olan Petty Jenkins'in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Gal Gadot, Chris Pine ve Robin Wright gibi isimleri izleyeceğimiz Wonder Woman'ın ilk fragmanı, filmin oldukça başarılı gözüken aksiyon sahneleri ile sinematografisinden örnekler sunuyor. Ülkemizde 2 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin Türkçe altyazılı ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.