Blair Cadısı serisinin sürpriz üçüncü filmi Karanlık Orman'dan fragman!

5.672 Gösterim
23 Temmuz 2016 16:38
Blair Cadısı serisinin sürpriz üçüncü filmi Karanlık Orman'dan fragman!

1999 yılında vizyona girdiğinde ortalığı birbirine katan korku filmi Blair Cadısı'na sürpriz bir devam filmi geliyor. Daha önceden The Woods adıyla anılan Karanlık Orman (Blair Witch) filminden bir de fragman yayınlandı.


Buluntu film olarak 1999'da vizyona giren ve yürütülen başarılı reklam kampanyaları sonucu milyonlarca kişi tarafından izlenen Blair Cadısı (The Blair Witch Project) filmi, korku janrını değiştiren yapımlardan biri olmuştu. Buluntu filmlerin bir furyaya dönüşmesine vesile olan filme, 2000 yılında bir de Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 (Book of Shadows: Blair Witch 2) adında başarısız bir devam filmi çekilmişti.

 

Dün Comic-Con'da gösterimi yapılan Karanlık Orman (The Woods) filminin, gösterimiyle birlikte Blair Cadısı'nın üçüncü filmi olduğu ortaya çıktı. Orijinal adı da Blair Witch olarak değiştirilen filmden bir de sürpriz bir fragman yayınlandı.

Katliam Gecesi (You're Next), Dehşet Kaseti (V/H/S/2) ve The Guest gibi yapımlarda birlikte çalışan senarist Simon Barrett ile yönetmen Adam Wingard'ın birlikte kotardığı Karanlık Orman (Blair Witch), kardeşi Heather'a (Blair Cadısı'ndan hatırladığımız karakter) ne olduğunu araştırmak isteyen bir adamı odağına alıyor. Filmin Türkiye için vizyon tarihi ise 25 Kasım 2016. Filmin posterine ve yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

*Güncelleme (25/07/16): Filmin orijinal isminden sonra Türkçe adı da değiştirldi. Yeni adı Blair Cadısı olan filmin vizyona tarihi de 23 Eylül'e çekildi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.