Merakla beklenen Spider-Man: No Way Home'dan fragman yayınlandı

4.377 Gösterim
24 Ağustos 2021 09:11
Merakla beklenen Spider-Man: No Way Home'dan fragman yayınlandı

Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı, Marvel kahramanlarını çoklu evrene dahil eden yapımlardan biri olan Spider-Man: No Way Home'dan fragman yayınlandı.


Marvel'ın, WandaVision ve Loki gibi dizilerle iyice temellerini sağlamlaştırdığı çoklu evren aşamasına gerçek anlamda girişin yapılacağı film Spider-Man: No Way Home'dan fragman yayınlandı.

 

Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanında, Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home)'nın sonunda kimliği açığa çıkan Peter Parker'ın bu konunun unutulması için Doctor Strange'e gitmesine ve Doctor Strange'in yaptığı büyünün yan etkisi olarak çoklu evrenin tetiklenmesine şahit oluyoruz. Daha önce çoklu evren konsepti içerisinde filmde Sam Raimi'nin Spider-Man üçlemesinde hayat verdiği Dr. Octopus rolüne geri döneceği açıklanan Alfred Molina'yı da fragmanın sonunda görüyoruz. Fragman da göremesek de, benzer şekilde Jamie Foxx da Electro karakterine filmde yeniden hayat verecek.

 

Marvel Sinematik Evreni'nin gidişatında önemli bir yeri olacak olan Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.