Kara Şövalyeler toplanıyor: Michael Keaton'dan sonra Ben Affleck'in de The Flash filminde Batman'i canlandıracağı açıklandı

2.777 Gösterim
21 Ağustos 2020 11:15
Kara Şövalyeler toplanıyor: Michael Keaton'dan sonra Ben Affleck'in de The Flash filminde Batman'i canlandıracağı açıklandı

The Flash filmini yönetecek olan Andy Muschietti, filmde Michael Keaton'ın yanı sıra Ben Affleck'in de Kara Şövalye'ye tekrardan hayat vereceğini açıkladı.


O (It) serisini yöneten Andy Muschietti, Vanity Fair'a verdiği mülakatta, geçen yıl Kara Şövalye kostümünü astığını açıklayan Ben Affleck'in The Flash filminde karaktere yeniden hayat vereceğini açıkladı.

 

Ezra Miller'ın başrolünde yer alacağı, Andy Muschietti'nin yöneteceği The Flash, Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) ve Justice League gibi filmlerde resmedilen Barry Allen'ın, geçmişe giderek annesinin cinayetini engellemesi sonrası çoklu evrenler içerisinde farklı geleceklerin mümkün olduğu bir anlatıya sahip olacak. Haziran ayında, çoklu evrenler içerisinde Batman'i 90'larda karaktere iki kez hayat vermiş olan Michael Keaton'ın canlandıracağı açıklanmıştı. Muschietti'nin beyanına göre, Keaton filmde Kara Şövalye'ye hayat veren tek isim olmayacak. Yönetmen, Ben Affleck'in senaryoyu geçtiğimiz hafta okuduğunu ve filmde yer almayı kabul ettiğini belirtiyor. Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse) filminde Spider-Man merkezli gerçekleşen çoklu evrenler temalı hikâyenin bir benzerini göreceğimiz The Flash'in 3 Temmuz 2022 tarihinde vizyonda olması planlanıyor.

 

Ben Affleck'in 2017 yılında yönetmekten vazgeçtiği, geçen yıl ise Kara Şövalye'yi canlandıramaycağını da açıkladığı The Batman'in ise, pandemi sebebiyle yarım kalan çekimlerine eylül ayında İngiltere'de yeniden başlanacak. Filmde Batman'e bilindiği üzere Robert Pattinson hayat veriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.