Resmileşti: Ben Affleck The Batman'i yönetmekten vazgeçti

4.888 Gösterim
31 Ocak 2017 10:12
Resmileşti: Ben Affleck The Batman'i yönetmekten vazgeçti

Son birkaç ay içerisinde The Batman ile ilgili çekincelerini belirtmekten geri durmayan Ben Affleck'in, filmin yönetmen koltuğundan çekildiği açıklandı.


DC evreninin Bruce Wayne'i Ben Affleck, yeni filmi Gecenin Kanunu (Live by Night)'nun tanıtım turları sırasında hayranlar tarafından merakla beklenen The Batman filmi hakkında ilk defa temkinli konuşmuş, istediği şartların oluşmaması durumunda filmi yönetmeyeceğinin sinyallerini vermişti. Sonradan sadece zamana ihtiyacı olduğunu belirten bir açıklama daha yapsa da, Affleck'in beyanatlarının üzerinden bir ay geçmeden olası ayrılık resmiyete döküldü.

Variety'nin özel haberine göre, Affleck ve Warner Bros. ünlü ismin yönetmen koltuğundan çekilmesi hususunda anlaşmaya vardı. Bu, tabii ki filmin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmiyor. Ben Affleck kontratı gereği filmin başrolünde yer alıp yapımcılık görevini sürdürecek. Affleck'in hem Batman karakterine odaklanmak hem de filmi yönetmek gibi büyük konsantre isteyen iki işi bir arada yapmak istemediğine karar verdiği gelen bilgiler arasında.

 

Filmin yönetmen koltuğu için şimdiden bazı isimler konuşulmaya başlandı. Son olarak, bu sene içerisinde gösterime girecek olan War for the Planet of the Apes filmini çeken Matt Reeves'in de bu isimlerden biri olduğu konuşuluyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.