Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

1.623 Gösterim
26 Nisan 2024 12:49
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, ünlü müzik grubu aespa'nın İngiltere'deki ilk gösterileri olan Londra O2 Arena'daki konserini gözler önüne seriyor.

 

Film, davet aldığı manastırda kendisini korkunç bir kabusun içerisinde bulan genç bir rahibenin hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, ailesi katledildikten sonra bir ölüm makinesi olarak yetiştirilen işitme engelli bir genç adamın intikam arayışını konu ediniyor.

 

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor.

 

Eski bir dublör olan ve John Wick, Deadpool 2, Bullet Train gibi filmlerle yönetmen olarak rüşdünü ispat eden David Leitch'in yeni filmi The Fall Guy, eski sevgilisi Jody Moreno'nun yönettiği filmin yıldızının kaybolmasıyla ara verdiği dublörlüğe geri dönen ve bir yandan kayıp yıldızı aramaya koyulan Colt Seavers'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, üniversitenin yarışmalara hazırlanan amigo takımının üyesi dört popüler genç kadının, hafta sonunu geçirmek üzere gittikleri göl evinde kendilerine musallat olan bir seri katile karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, kasabasını korumaya çalışırken kendisini heyecan dolu bir maceranın içerisinde bulan bir çocuğun hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, yaşadığı sakatlık sonrası tenisi bırakmak zorunda kalan ve koçluk kariyerine başlayan Tashi'nin kendisini içerisinde bulduğu aşk üçgenini konu ediniyor.

 

Abderrahmane Sissako imzalı film, nikah masasında nişanlısını terk ederek yeni bir hayat için Çin'e giden ve burada bir çay dükkanında çalışmaya başlayan Aya'nın hikâyesini takip ediyor.

 

Film, ailesiyle yaşayan, yaşadığı kabuslardan müzdarip olan bir gencin başından geçenleri konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.