Haunted Mansion filminden yeni fragman yayınlandı

11.262 Gösterim
17 Mayıs 2023 15:18
Haunted Mansion filminden yeni fragman yayınlandı

Disney'in korku filmi Perili Köşk'ten (Haunted Mansion) yeni fragman yayınlandı. Bir perili köşkte bir araya gelen birbirinden farklı sözde ruhani ekibin başına gelenleri konu alan film Türkiye'de 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek.


Daha çok aile filmleriyle tanınan Disney, 2003 yılında biraz daha karanlık tonlara yönelen Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti'nde (Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl) elde ettikleri başarının ardından Haunted Mansion'a da bir şans vermek istemiş fakat aynı başarılı sonucu elde edememişti. Yirmi yıl aradan sonra Disney, yeni bir yaratıcı ekiple Perili Köşk'ü (Haunted Mansion) bir kez daha seyirci karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

 

Paul Feig ile 2016 yapımı Ghostbusters filminin yazarlarından olan Katie Dippold, filmin senaryosunu kaleme aldığı; Dear White People, Bad Hair'in yönetmeni Justin Simien ise yönetmen koltuğuna oturdu. Proje ilk olarak 2010 yılında Guillermo del Toro'nun yazıp yapımcılığını üstlenmesiyle duyurulmuş ama fikirleri bir aile izleyicisi için fazla korkutucu bulununca yönetmen projeden ayrılmıştı.

 

Resmi olarak duyurulan özete göre Haunted Mansion, bekar bir annenin evlerini doğaüstü güçlerden kurtarmaya yardım etmek için, oğlunun sözde ruhani uzmanlardan oluşan rengarenk bir ekibi bir araya getirmesi ile yaşananlar anlatılıyor. 

 

Haunted Mansion'ın oyuncu kadrosunda LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Tiffany Haddish, Winona Ryder, Chase W. Dillon, Dan Levy, Hasan Minhaj, Danny DeVito, Jared Leto ve Jamie Lee Curtis gibi isimler yer alıyor. 

 

11 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek olan Haunted Mansion filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.