Winona Ryder

Winona Ryder

Doğum Bilgisi

29 Ekim 1971

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İstikamet: Düğün 28 Eylül 2018
Bir Film 17.293 253.177
Dünyada Bir Gece 21 Temmuz 2017
Filmartı 3.356 33.099
Frankenweenie 9 Kasım 2012
UIP Türkiye 21.366 280.676
Siyah Kuğu 25 Şubat 2011
Tiglon 197.018 2.251.571
Star Trek 8 Mayıs 2009
UIP Türkiye 83.961 804.608
A Scanner Darkly 3 Kasım 2006
Warner Bros. Türkiye 2.048 14.486
Aldatan Yürek 8 Nisan 2005
Bir Film 3.675 23.013
Kazara Zengin 8 Kasım 2002
Warner Bros. Türkiye 148.673 723.905
Simone 18 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 121.964 588.094
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP Türkiye 48.427 179.751
Kayıp Ruhlar 8 Haziran 2001
Warner Bros. Türkiye 122.334 279.717
New York'ta Bir Sonbahar 22 Aralık 2000
Özen Film 487.898 1.097.156
Alien: Diriliş 27 Mart 1998
Özen Film 156.644 107.835
Cadı Kazanı 28 Şubat 1997
Özen Film - -
Yorgan Hikayesi 7 Haziran 1996
UIP Türkiye - -
Küçük Kadınlar 7 Temmuz 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Ruhların Evi 16 Aralık 1994
Avşar Film - -
Masumiyet Yaşı 18 Şubat 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Bram Stoker'dan Dracula 19 Şubat 1993
Warner Bros. Türkiye - -
Deniz Kızları 21 Haziran 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Makas Eller 3 Mayıs 1991
Özen Film - -