Owen Wilson

Owen Wilson


Gelecek Filmler

Marry Me Müzik, Romantik-Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Şubat 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 24 Kasım 2017
TME Films 44.051 664.341
Aptallar Çetesi 16 Aralık 2016
PinemArt 10.322 170.786
Zoolander 2 8 Nisan 2016
UIP Türkiye 11.982 168.759
Pinema 18.983 261.276
Kaçış Yok 28 Ağustos 2015
CGV Mars D. 55.308 678.486
Gizli Kusur 8 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 2.283 34.158
TME Films 115.632 1.392.252
Genç Çıraklar 12 Temmuz 2013
Tiglon 49.718 563.020
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Zor Baba 3 24 Aralık 2010
UIP Türkiye 105.815 1.199.776
Müzede Bir Gece 2 22 Mayıs 2009
Tiglon 154.705 1.142.002
Marley ve Ben 3 Nisan 2009
Tiglon 58.412 526.126
Sen, Ben ve Dupree 6 Ekim 2006
UIP Türkiye 72.674 656.945
Davetsiz Çapkınlar 30 Eylül 2005
Özen Film 99.179 757.453
Suda Yaşam 11 Mart 2005
UIP Türkiye 7.362 58.923
Zor Baba ve Dünür 11 Şubat 2005
UIP Türkiye 227.054 1.686.787
Afili Aynasızlar 17 Eylül 2004
UIP Türkiye 25.765 174.077
Şangay Şövalyeleri 15 Ağustos 2003
UIP Türkiye 24.439 124.220
Tenenbaum Ailesi 22 Mart 2002
UIP Türkiye 54.313 262.180
Düşman Hattı 18 Ocak 2002
Özen Film 107.961 377.764
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP Türkiye 48.427 179.751
Zor Baba 29 Aralık 2000
UIP Türkiye 516.863 1.291.155
Şangaylı Kovboy 3 Kasım 2000
UIP Türkiye 97.628 200.739
Perili Ev 5 Kasım 1999
UIP Türkiye 328.479 547.502
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP Türkiye 647.387 622.729
Anaconda 10 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Baş Belası 24 Ocak 1997
Warner Bros. Türkiye - -