Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

1.631 Gösterim
19 Nisan 2024 10:02
Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on iki yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, ünlü mizah dergisi Gırgır'ın usta karikatüristlerinden Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri ve Tarzan karakterlerinin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tesadüf eseri gittiği bir aşk filmi görüşmesinde tanıştığı yönetmen Uzay ile arasında bir aşk filizlenen Yaz'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, paralel evrenler arasında yaşayan genç bir kadının dejavularından ve sıkıştığı evrenlerden gerçek dünyaya geri gelme çabasını anlatıyor.

 

Film, eşi Doria ile sürekli kavga eden ve mutsuz bir hayatı olan Saleh'in bir gün evinin çatısında ortaya çıkan portal aracılığıyla hayatının daha iyi bir versiyonunun olduğu paralel dünyaya geçmesiyle yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, yetenekli şef Fernando'nun hayatının ünlü ressam Salvador Dali ile kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.

 

Ünlü manga serisinden uyarlanan Demon Slayer'ın yeni filmiyle Tanjiro ve Üst Dörtlü'nün, Hantengu ile aralarındaki şiddetli savaşın sonucu ve Nezuko'nun güneşe karşı zaferini içeren Swordsmith Village Arc'tan 11. Bölüm ilk kez sinemalarda gösterilecek.

 

Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu edinen filmde, iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikâyesi anlatılıyor.

 

Film, şarkıcı olmak için İstanbul'a gelen Nezir'in bu yolda geçtiği engebeli yolları anlatıyor.

 

Film, dokuzuncu canını da kaybedince eski hayatına geri dönebilmek için yeniden şans isteyen şımarık bir kedinin hikayesini konu ediniyor.

 

Film, yeryüzünde hüküm sürmeye çalışan kötü varlıklara karşı verilen mücadeleyi konu ediniyor.

 

2023 Cannes Film Festivali’nde yaptıktan sonra 2024 Oscar Ödülleri’nde En İyi Animasyon Filmi adaylarından biri olan film, arkadaşlığın önemi ve kırılganlığını vurguluyor.

 

Film, yeraltı dünyasının önemli bir isminin kızını 50 milyon dolar fidye için kaçıran bir grup suçlunun, küçük kızın bir vampir çıkmasıyla başlarından geçenleri anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.