Gaslit dizisinin Julia Roberts ve Sean Penn'li kadrosu genişliyor

1.259 Gösterim
22 Ekim 2021 12:14
Gaslit dizisinin Julia Roberts ve Sean Penn'li kadrosu genişliyor

Başrollerinde Julia Roberts ve Sean Penn'in yer aldığı, Watergate skandalına odaklanacak Gaslit dizisinde ikiliye eşlik edecek kadro genişliyor.


Slate Plus'ın ev sahipliği yaptığı Slow Burn adlı podcast serisinin ilk sezonuna dayanan Gaslit, Watergate skandalıyla ilgili daha önce anlatılmayan hikâyeleri ve unutulmuş karakterleri gün yüzüne çıkaracak. Watergate skandalı 1972'de, Nixon’ın seçim kampanyasında çalışan Cumhuriyetçi partililerin Demokrat Parti’nin Watergate binasındaki ofislerine gizlice girmesiyle başlamış ve durumu örtbas etmeye çalışan Nixon'ın başkanlığının sona ermesiyle sonuçlanmıştı.

 

Geçtiğimiz yıl şubat ayında ilk kez duyurulan projede; Sam Esmail'in yürütücü yapımcılık görevini yapacağı, başrollerde ise Sean Penn ve Sam Esmail'in daha önce Homecoming dizisinde birlikte çalıştığı Julia Roberts'ın yer alacağı açıklanmıştı. Yine bu tarihte dizide yer alacağı açıklanan Armie Hammer takviminin uymaması nedeniyle diziden ayrılmış yerine Dan Stevens ekibe dahil olmuştu. Betty Gilpin, Shea Whigham, Darby Camp'in kadroya katılmasıyla bu yıl nisan ayında çekimler başlamıştı. Çekimler sürerken Allison Tolman, J.C. MacKenzie, Chris Bauer, Chris Messina ve Hamish Linklater'ın dizide yer alacak diğer isimler olduğu öğrenilmişti. Şimdi de Charles Colson rolü için Patton Oswalt, H.R. Haldeman rolü için Nat Faxxon, Peggy Ebbitt rolü için Erinn Hayes, Paul Magallanes rolü için Carlos Valdes, John Ehrlichman rolü için Chris Conner ve Ron Ziegler rolü için Adam Ray gibi oyuncuların katılmasıyla kadro oldukça genişledi.

 

Sean Pean'in başkan Nixon'ın en yakın arkadaşı olan başsavcı John N. Mitchell'i, Julia Roberts'ın ise başkanla yakın ilişkisi olmasına rağmen skandal hakkında çekinmeden yaptığı yorumlarla dönemin politik gündeminde kendisine yer bulan Martha Mitchell'ı oynayacağı dizinin Starz kanalındaki yayın tarihi net olarak belirlenmedi.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.