Shea Whigham

Shea Whigham

Doğum Tarihi

5 Ocak 1969

Yaş

52


Gelecek Filmler

Mission: Impossible 7 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Eylül 2022
Mission: Impossible 8 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Temmuz 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.10.2019 ₺36.925.760 1.877.186
19.10.2018 ₺1.837.006 119.356
12.10.2018 ₺546.495 36.262
29.06.2018 ₺264.469 19.034
10.03.2017 ₺5.671.318 418.077
26.08.2016 ₺1.948.405 140.539
21.03.2014 ₺1.437.742 122.071
07.02.2014 ₺2.455.399 188.047
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
04.01.2013 ₺1.521.382 121.435
13.07.2012 ₺546.791 53.924
13.07.2012 ₺133.840 11.677
30.03.2012 ₺39.550 3.040
16.03.2012 ₺100.098 9.123
19.08.2011 ₺143.900 15.655
01.04.2011 ₺422.458 33.389
03.09.2010 ₺604.794 64.132
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827
03.04.2009 ₺231.270 32.290

Diğer Filmleri