Shea Whigham

Shea Whigham

Doğum Tarihi

5 Ocak 1969

Yaş

54


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Temmuz 2023

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Haziran 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.10.2019 ₺36.925.760 1.877.186
19.10.2018 ₺1.837.006 119.356
12.10.2018 ₺546.495 36.262
29.06.2018 ₺264.469 19.034
10.03.2017 ₺5.671.318 418.077
26.08.2016 ₺1.948.405 140.539
21.03.2014 ₺1.437.742 122.071
07.02.2014 ₺2.455.399 188.047
17.01.2014 ₺1.840.705 126.738
24.05.2013 ₺11.225.845 1.180.105
04.01.2013 ₺1.521.382 121.435
13.07.2012 ₺546.791 53.924
13.07.2012 ₺133.840 11.677
30.03.2012 ₺39.550 3.040
16.03.2012 ₺100.098 9.123
19.08.2011 ₺143.900 15.655
01.04.2011 ₺422.458 33.389
03.09.2010 ₺604.794 64.132
03.04.2009 ₺3.172.155 379.827
03.04.2009 ₺231.270 32.290

Diğer Filmleri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.