Shea Whigham

Shea Whigham

Doğum Tarihi

5 Ocak 1969

Yaş

52


Gelecek Filmler

Mission: Impossible 7 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

27 Mayıs 2022
Mission: Impossible 8 Aksiyon, Macera, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Temmuz 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.10.2019 36.925.760 TL 1.877.186
19.10.2018 1.837.006 TL 119.356
12.10.2018 546.495 TL 36.262
29.06.2018 264.469 TL 19.034
10.03.2017 5.671.318 TL 418.077
26.08.2016 1.948.405 TL 140.539
21.03.2014 1.437.742 TL 122.071
07.02.2014 2.455.399 TL 188.047
17.01.2014 1.840.705 TL 126.738
24.05.2013 11.225.845 TL 1.180.105
04.01.2013 1.521.382 TL 121.435
13.07.2012 546.791 TL 53.924
13.07.2012 133.840 TL 11.677
30.03.2012 39.550 TL 3.040
16.03.2012 100.098 TL 9.123
19.08.2011 143.900 TL 15.655
01.04.2011 422.458 TL 33.389
03.09.2010 604.794 TL 64.132
03.04.2009 3.172.155 TL 379.827
03.04.2009 231.270 TL 32.290

Diğer Filmleri