Aile dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

3.645 Gösterim
20 Eylül 2023 18:27
Aile dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Levent Ülgen, Musa Uzunlar gibi yıldız isimlerin yer aldığı Aile dizisi, 2. sezonuyla 3 Ekim'den itibaren salı akşamları Show TV'de ekranlara gelecek.


Geçtiğimiz yılın en yüksek açılışına imza atan Aile dizisi 2. sezonuyla 3 Ekim'den itibaren salı akşamları Show TV'de ekranlara gelecek. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizi, ülkenin soylu ailelerinden Soykanlar'ın başındaki Aslan ile psikolog Devin'in toksik ilişkisine odaklanıyor.

 

Yayın hayatına 7 Mart 2023 tarihinde başlayan Aile ilk sezonunda 13 bölüm yayınlandı. Dizi, 13 bölümde 7,73 reyting ortalamasıyla geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dördüncü dizisi oldu. Aile sezonun en yüksek seviyesine 9,11 reytingle beşinci bölümde ulaşırken sezonunu 30 Mayıs'ta 6,70 reytingle tamamladı. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Yüsra Geyik, Levent Ülgen, Emel Göksu, Musa Uzunlar gibi yıldız isimler yer alıyor. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.