Nur Sürer

Nur Sürer

Doğum Bilgisi

21 Haziran 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Nasipse Olur 14 Şubat 2020
CGV Mars D. 73.279 828.995
Söz Vermiştin 15 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 12.750 225.411
Eksik 17 Nisan 2015
M3 Film 13.538 128.776
Gece 14 Kasım 2014
Chantier 19.160 208.182
Kaledeki Yalnızlık 3 Haziran 2011
CineGroup 8.542 63.967
UIP Türkiye 205.624 1.012.972
Sır Çocukları 20 Aralık 2002
Özen Film 30.038 67.811
Yara 4 Şubat 2000
Günizi - -
Kiraz Çiçek Açıyor 10 Mayıs 1991
Emek Film - -
Umuda Yolculuk 12 Nisan 1991
Penta Film - -