Quentin Tarantino son filmi olarak The Movie Critic'i çekmekten vazgeçti

1.475 Gösterim
18 Nisan 2024 14:43
Quentin Tarantino son filmi olarak The Movie Critic'i çekmekten vazgeçti

Quentin Tarantino kariyerinin son filmi olacağını duyurduğu The Movie Critic'i çekmekten vazgeçti. Hazırlıklarına geçtiğimiz yıl başlanan filmde, başrolünde Brad Pitt'in Once Upon a Time In Hollywood filmindeki Cliff Booth karakterine yeniden hayat vermesi planlanıyordu.


Usta yönetmen Quentin Tarantino uzun süredir beklenen, kariyerinin onuncu ve son filmi olacağını duyurduğu The Movie Critic projesinden vazgeçtiğini duyurdu. Hazırlıklarına geçtiğimiz yıl başlanan, başrolünde Brad Pitt'in yer alması beklenen filmin bu yıl içerisinde sete çıkması planlanıyordu.


1977 yılında geçecek olan The Movie Critic filminin yetişkinlere yönelik bir dergide sinema eleştirmeni olarak çalışan sıradan bir adamın hikayesini konu edineceği açıklanmıştı. Brad Pitt'in Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time In Hollywood) filmindeki Cliff Booth karakterine yeniden hayat vereceği iddia ediliyordu. The Movie Critic filminin askıya alınmasıyla birlikte Tarantino'nun kariyerinin onuncu ve son filminde hangi hikayeyi anlatacağı belirsizliğini koruyor.


Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.