Zack Snyder'ın yeni filmi Army of the Dead, 21 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak

3.115 Gösterim
22 Şubat 2021 16:45
Zack Snyder'ın yeni filmi Army of the Dead, 21 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak

Zack Snyder'ın yeni zombi filmi Army of the Dead'in yayın tarihi belli oldu. 21 Mayıs'tan itibaren Netflix'te seyirciyle buluşacak olan filmden yeni görseller de yayınlandı.


Önümüzdeki bahar, Zack Snyder iki filmiyle birden seyircinin karşısına çıkacak. Justice League'in ek çekimlerin de dahil edildiği 4 saatlik yeniden kurgulanmış versiyonu Zack Synder's Justice League, 18 Mart'ta HBO Max'te yayınlanacak. Snyder'ın Netflix için çektiği, daha filmin kendisi görücüye çıkmadan öncül hikâyesinin anlatılacağı bir film ve anime dizisinin hazırlıklarına başlanan Army of the Dead'in yayın tarihi de belli oldu. Snyder'ın zombi türüne geri döndüğü film, 21 Mayıs'tan itibaren Netflix'te yayında olacak.

 

Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, and Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone,  Michael Cassidy gibi isimlerin yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuna sahip filmin öncül hikâyelerinin anlatacak bir film ve anime dizisinin hazırlıklarına şimdiden başlandı. Army of the Dead'de yer alan Alman oyuncu Matthias Schweighöfer'in yönetmenliğini de üstleneceği film, oyuncunun canlandırdığı Ludwig karakterinin geçmiş hikâyesini ele alacak. Anime dizisi Army of the Dead: Lost Vegas ise Dave Bautista'nın karakteri Scott'ın zombi saldırısında Las Vegas'ta yaşadıklarını konu edinecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.