Hiroyuki Sanada

Hiroyuki Sanada

Doğum Bilgisi

12 Ekim 1960

Yaş

59


Gelecek Filmler

Minamata Dram

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayat 24 Mart 2017
Warner Bros. Türkiye 176.137 2.394.424
PinemArt 17.822 275.919
Geçmişin İzleri 20 Haziran 2014
Chantier 9.235 111.094
47 Ronin 27 Aralık 2013
UIP Türkiye 432.336 5.214.587
Wolverine 26 Temmuz 2013
Tiglon 456.897 5.121.513
Warner Bros. Türkiye 34.671 280.672
Bitirim İkili 3 5 Ekim 2007
Medyavizyon 140.451 1.091.452
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Son Samuray 6 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 828.794 4.948.319