Yorgos Lanthimos ve Emma Stone'u bir kez daha bir araya getiren Poor Things filminden fragman yayınlandı

10.574 Gösterim
12 Mayıs 2023 11:42
Yorgos Lanthimos ve Emma Stone'u bir kez daha bir araya getiren Poor Things filminden fragman yayınlandı

Emma Stone'un Frankestein'ın canavarı benzeri bir kadın olarak rol aldığı Yorgos Lanthimos'un Poor Things filminden ilk fragman yayınlandı. Stone'a Willem Dafoe ve Mark Ruffalo'nun eşlik ettiği film, 8 Eylül 2023'te ABD'de vizyona girecek.


Alasdair Grey'in aynı adlı romanından uyarlanan, Yorgos Lanthimos'un yeni filmi Poor Things'ten ilk fragman yayınlandı. Filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenen Lanthimos, Sarayın Gözdesi (The Favourite) filminde birlikte çalıştığı ve son olarak The Great dizisini yazan Tony McNamara ile Poor Things'in senaryosunu kaleme aldı.

 

Viktorya döneminde geçen "aşk, keşif ve bilimsel cesaret" hikâyesinin anlatıldığı filmde, Emma Stone beyni henüz doğmayan bir çocukla değiştirildikten sonra hayata döndürülen Frankestein'ın canavarı benzeri Bella Baxter'ı canlandırıyor. Stone'un karşısında, Bella'yı ölümden dirilten parlak ama alışılmışın dışındaki bilim insanını canlandıran Willem Dafoe yer alıyor. 

 

Poor Things'in oyuncu kadrosunda Mark Ruffalo, Jerrod Carmichael, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Margaret Qualley, Kathryn Hunter, Suzy Bemba ve Wayne Brett gibi isimler yer alıyor.

 

Poor Things filmi, Emma Stone'un Disney'in 101 Dalmaçyalı'dan tanıdığımız ikonik kötü karakteri  Cruella'ya hayat verdiği iki yıl önceki Cruella'nın ardından ilk büyük rolü oldu. Ayrıca Poor Things filmi, 2018 yapımı, Oscar'da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığını elde ettiği The Favourite ve Vlihi adındaki kısa filmin ardından Emma Stone'un Lanthimos ile üçüncü işbirliği olacak. Yönetmenin çekimleri tamamlanan bir diğer yeni filmi AND ikilinin birlikte çektiği dördüncü proje olacak.

 

8 Eylül 2023 tarihinde ABD'de vizyona girecek olan Poor Things filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.