Yılın en iyi çıkış yapan yerli televizyon dizileri (2023/2024)

16.204 Gösterim
21 Şubat 2024 14:59
Yılın en iyi çıkış yapan yerli televizyon dizileri (2023/2024)

Show TV'nin yeni dizisi Bahar ikinci bölümünde 4,60 puan artışla son üç sezonun en iyi çıkışını gerçekleştirdi. Bu vesileyle, 2023/2024 sezonunda ikinci bölümüyle reytingini en fazla arttıran 10 diziyi derledik.


Bahar - 4,60 puan

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar ikinci bölümünde 4,60 puan artışla sezon rekorunu yeniledi. MF Yapım imzalı dizi, eşi ve çocukları uğruna yarıda bıraktığı tıp fakültesine geri dönen bir ev hanımının dış dünyaya açılma ve gerçeklerle yüzleşme serüvenini takip ediyor.

Kızıl Goncalar - 2,56 puan

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ı bir araya getiren Kızıl Goncalar ikinci bölümünde 2,56 puan artışla sezonun en yüksek artışlarından birine imza attı. Gold Film imzalı dizi, seküler bir yaşam tarzı süren doktor Levent'in dini bir cemaatin içerisinde yer alan Meryem ile tanışmasıyla birlikte değişen yaşamını konu ediniyor.

Sandık Kokusu - 2,43 puan

Demet Akbağ ile Özge Özpirinçci'yi bir araya getiren Sandık Kokusu ikinci bölümünde 2,43 puan arttı. O3 Medya imzalı dizi, üç çocuk annesi Karsu ve ailesinin trajik bir kaza sonrası değişen yaşamını takip ediyor.

Hudutsuz Sevda - 2,17 puan

Deniz Can Aktaş'ın başrolü Miray Daner ile paylaştığı Hudutsuz Sevda ikinci bölümünde 2,17 puan artış gerçekleştirdi. Medyapım imzalı dizi, babasının öldürülmesi üzerine İstanbul'a sürülen Halil İbrahim'in yıllar sonra yeni umutlarla döndüğü Karadeniz'de nişanlısının öldürülmesiyle birlikte yaşanan olayları anlatıyor.

İnci Taneleri - 1,83 puan

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri sezonun en yüksek başlangıcına imza atarken ikinci bölümünde de 1,83 puan arttı. BKM imzalı dizi, eşinin faili olarak hapis yatan bir edebiyat öğretmeninin yıllar sonra beraat etmesiyle yaşadığı maceralara odaklanıyor.

Bambaşka Biri - 1,24 puan

Burak Deniz ile Hande Erçel'i bir araya getiren Bambaşka Biri ikinci bölümünde reytingini 1,24 puan artırdı. Tims&B Productions imzalı dizi, çoğul kişilik bozukluğu rahatsızlığı bulunan, ülkenin en ünlü haber sunucularından birinin karıştığı cinayet davası sonrası değişen yaşamını konu ediniyor.

Yabani - 1,14 puan

Halit Özgür Sarı'nın başrolü Simay Barlas ile paylaştığı Yabani ikinci bölümünde 1,14 puan reyting artışı gerçekleştirdi. NTC Medya imzalı dizi, ülkenin saygın ailelerinden birinin ufak yaşta kaçırılıp sokağa düşürülen çocuğu Yaman Ali'nin yıllar sonra ailesine kavuşmasıyla birlikte yaşadıklarını konu ediniyor.

Dilek Taşı - 1,05 puan

Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı Dilek Taşı ikinci bölümünde 1,05 puan artış kaydetti. Pastel Film imzalı dizi, işçi grevlerinin sürdüğü 1980'li yılların İstanbulunda patronunu öldürmekle suçlanan Mustafa'nın kızı uğruna verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Bir Sevdadır - 0,87 puan

Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler'i buluşturan Bir Sevdadır ikinci bölümünde 0,87 puan artışla bu sezon bir TRT 1 dizisi adına en yüksek çıkışa imza attı. Bozdağ Film imzalı dizi, attığı gollerle milyonlarca taraftarın sevgilisi olan futbolcu Yasin ile Yeşil'in duygu dolu ilişkisini takip ediyor.

Kirli Sepeti - 0,80 puan

Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'u bir araya getiren Kirli Sepeti ikinci bölümünde reytingini 0,80 puan artırdı. Medyapım imzalı dizi, İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hamile hizmetli Meryem'in şüpheli intiharı sonrası hizmet görevlilerinin verdiği mücadeleyi takip ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.