Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

2.555 Gösterim
8 Eylül 2017 11:00
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Vizyon açısından yoğun güz programına girmeden önceki son sakin hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam altı yeni film gösterime giriyor.


Doug Liman'ın, daha önce Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow) filminde beraber çalıştığı Tom Cruise ile yeniden bir araya geldiği yeni filmi American Made, Medellin karteli için ABD'ye uyuşturucu kaçıran, sonrasında CIA için silah kaçakçılığı da yapan pilot Barry Seal'ın hikâyesini anlatıyor.

Korhan Uğur'un yönettiği, Melih Selçuk'un başrolünde yer aldığı Cenaze İşleri'nde, belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olaylar konu ediniyor.

George Nolfi'nin yönettiği Ejderin Doğuşu, dövüş sanatları efsanesi Bruce Lee ile Kung Fu ustası Wong Jack Man arasında gerçekleşen karşılaşmayı odağına alıyor.

Tony Leondis'in yönettiği Emoji Filmi, günümüzde mesajlaşmaların vazgeçilmezleri konumundaki emojileri anlatan bir animasyon film.

François Ozon'un prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren yeni filmi Tutku Oyunu, yaşadığı depresyon sonucu gittiği psikiyatriste aşık olan Chloé'nin gizemli hikâyesini anlatıyor.

Emre Yılmaz'ın yönettiği Yarım Kalan, İstanbul'a üniversite eğitimi için gelen Ermeni Iskui ile Mert'in toplumsal baskılara rağmen yaşadıkları aşkı konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.