François Ozon

François Ozon


Gelecek Filmler

85 Yazı Dram

Dağıtımcı

Başka Sinema

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yüzleşme 2 Ağustos 2019
Başka Sinema 9.286 125.798
Tutku Oyunu 8 Eylül 2017
Başka Sinema 10.418 133.803
Frantz 25 Kasım 2016
M3 Film 10.475 121.476
Yeni Kız Arkadaşım 31 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 1.456 21.026
Genç ve Güzel 27 Aralık 2013
M3 Film 6.214 70.695
Evde 24 Mayıs 2013
M3 Film 3.449 29.475
Kadın İsterse 20 Mayıs 2011
M3 Film 7.597 79.411
Yuva [2009] 2 Temmuz 2010
Tiglon 4.394 29.917
Ricky 25 Eylül 2009
Tiglon 4.661 36.701
Angel 23 Kasım 2007
Chantier 6.123 56.636
Veda Vakti 19 Mayıs 2006
Bir Film 6.922 40.172
Beş Kere İki 24 Aralık 2004
Chantier 17.753 136.878
Havuz 29 Ağustos 2003
Chantier 24.475 72.076
Kumun Altında 30 Mayıs 2003
Pi Film - -
8 Kadın 6 Aralık 2002
Chantier - -