Melih Selçuk

Melih Selçuk

Doğum Bilgisi

7 Şubat 1984

Yaş

36


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sükut Evi 21 Aralık 2018
CJ Entertainment Turkey 117 1.744
TME Films 11.947 155.473
Cenaze İşleri 8 Eylül 2017
CGV Mars D. 15.578 170.826
Sadakat 1 Ocak 2016
Pinema 1.464 13.345
Adana İşi 24 Eylül 2015
Chantier 40.422 461.142
Toprağa Uzanan Eller 1 Ağustos 2014
PinemArt 2.141 24.400
Aşk Ağlatır 25 Ekim 2013
İFP 41.223 344.260
Süt 2 Ocak 2009
Medyavizyon 6.613 58.126