Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

3.388 Gösterim
14 Nisan 2017 09:00
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda ikisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam altı yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


13 Nisan itibarıyla ülkemizde gösterime giren Hızlı ve Öfkeli 8oyuncu kadrosuna Charlize Theron ve Helen Mirren gibi iki usta ismi katarak ekibin en zorlu görevlerinden birine odaklanıyor.

Geçen sene hayatını kaybeden Anton Yelchin ve Imogen Poots'un başrolünü paylaştığı korku filmi Dehşet Odası'nın yönetmenliğini Jeremy Saulnier üstleniyor.

Otto Bell'in yönettiği belgesel Kartal Avcısı Kız, Moğolistan'ın Bayon-Ölgii bölgesinde yaşayan Ayçolpan'ın hikâyesiyle asırlardır süregelen kartal eğitme geleneğine odaklanıyor.

Battal Karslıoğlu'nun yazıp yönettiği Mezeci Çırağı, Mezeci İsmail Hakkı ve oğlu Özkan etrafında dönen hikâyeleri ele alıyor.

André Øvredal'ın yönetmenliğini üstlendiği The Autopsy of Jane Doe, kimliği tespit edilemeyen bir cesedin otopsisini gerçekleştiren iki adli tıp çalışanının başından geçenleri anlatıyor.

Müfit Can Saçıntı'nın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Yaşamak Güzel Şey, yaşam koşullarına boyun eğen pısırık bir adam olan Müfit'in, başına gelen talihsiz bir olayla yaşamın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.