Anton Yelchin

Anton Yelchin

Doğum Tarihi

11 Mart 1989

Ölüm Tarihi

19 Haziran 2016 (Yaş 27)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.01.2018 ₺279.343 19.284
14.04.2017 ₺36.104 4.114
26.08.2016 ₺1.948.405 140.539
14.02.2014 ₺73.130 6.174
07.06.2013 ₺1.554.190 124.250
23.09.2011 ₺567.214 53.676
05.06.2009 ₺2.358.248 276.007
08.05.2009 ₺804.608 83.961
29.02.2008 ₺31.508 3.673
09.03.2007 ₺624.311 74.378
08.02.2002 ₺611.997 157.950
10.08.2001 ₺268.692 86.738
22.06.2001 ₺23.293 8.596

Diğer Filmleri