Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.007 Gösterim
12 Temmuz 2019 10:24
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Temmuz ayının ikinci hafta sonunda sekizi yabancı, ikisi yerli olmak üzere toplamda on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Barty Layton yönetmenliğindeki ve Evan Peters'ın başrolünde yer aldığı Amerikan Soygunu, sanat tarihindeki en büyük hırsızlıklardan birini konu edinen gerçek bir hikâyeden uyarlanıyor.

Daniel Auteuil'in yönetmenliğini üstlenip başrolünde yer aldığı Arkadaşımın Aşkı, yıllar sonra karşılaştığı arkadaşı Patrick'i akşam yemeğine davet eden Daniel'in, Patrick'in yemeğe birlikte geldiği sevgilisi Emma'dan hoşlanmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Astronot Willy, ailesiyle yaptığı uzay yolculuğu sırasında kaybolan Willy'nin, ailesine geri dönme çabası sırasında yaşadığı serüvenleri konu ediniyor.

İlker Tunçay'ın yönettiği Cin Deresi "Müsfer", arkeolojik kalıntıları tespit ederek proje hazırlaması gereken bir grubun seçtikleri köye giderken tehlikeli cin kabilesi Müsfer cinlerinin yolundan geçmek zorunda kalışlarını anlatıyor.

Keira Knightley ve Dominic West'in başrolleri paylaştığı Colette, Nobel Ödülü’ne aday gösterilen ünlü Fransız yazar Sidonie-Gabrielle Colette’in 20. yüzyılın başlarında geçen gerçek hayat hikayesini konu alıyor.

Güvenlik uzmanı Ray Breslin'in zamana karşı yarışarak bu kez birden fazla kişiyi kurtarmak zorunda olduğu serinin bu üçüncü filminde Sylvester Stallone, Ray karakterine hayat vermeye devam ediyor.

Rec Revan'ın yönettiği Kıyamet Deneyi, silahlı bir grup tarafından zapt edilerek ölümcül bir deneyin parçası hâline getirilen insanların bu durumdan kurtuluş mücadelesini konu ediniyor.

Jim Jarmusch'un klasik filmlerinden Ölü Adam, vahşi batıya doğru bir yolculuğa çıkan William Blake'in, Hiç Kimse adındaki Kızılderili ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını anlatırken filmin başrolünde Johnny Depp yer alıyor.

Kaya Scodelario'nun başrolünde yer aldığı Ölümcül Sular, Florida'yı vuran kasırga sonucu yaşanan selde babasını kurtarmaya çalışırken alligatörlere karşı hayatta kalma savaşı veren Haley'nin hikâyesini anlatıyor.

M. Hakan Kurşun'un yönettiği Yuvaya Dönüş, günümüzde Yumi'nin öyküsünden 1985 yılında aşk yaşayan Zafer ile Keiko'nun hikâyelerine kadar uzanan iç içe geçmiş olayları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.