Uysallar dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

2.157 Gösterim
21 Mart 2022 12:33
Uysallar dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Netflix'in, Hakan Günday-Onur Saylak işbirliğiyle hayata geçen dizisi Uysallar'dan yeni bir fragman yayınlandı. Kadrosunda Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi isimleri bulunduran dizi, 30 Mart'tan itibaren Netflix'te olacak. 


Öner Erkan'ın hayat verdiği, orta yaş bunalımına girip gizli bir punk hayatı yaşamaya başlayan bir mimar olan Oktay Uysal’ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğunu sorgulama ve uyanış hikâyesini anlatacak olan Uysallar dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 30 Mart'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Uysal ailesinin her biri kendi kriz dolu hayatlarıyla boğuşan fertleri Oktay, Nil, Olcay, Ege ve Ece'ye sırasıyla Öner Erkan, Songül Öden, Uğur Yücel, Umut Yeşildağ ve Nilay Yeral hayat verirken, dizinin öne çıkan diğer karakterleri olan Berhudar'ı Haluk Bilginer, Suat'ı Serkan Altunorak, Mert'i İbrahim Selim, Yağmur'u Nezaket Erden, Sofia'yı ise Bilyana Jovanovska oynayacak. Geçmişte Şahsiyet ve Daha gibi yapımlarda birlikte çalışan Hakan Günday-Onur Saylak ikilisinin elinden çıkan dizi, globalde Wild Abandon adını taşıyacak.

 

30 Mart'tan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak Uysallar dizisinden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.