Usta aktör Cillian Murphy, John Krasinski'nin yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı A Quiet Place 2'de yer alabilir

5.017 Gösterim
1 Nisan 2019 11:35
Usta aktör Cillian Murphy, John Krasinski'nin yeniden yönetmen koltuğuna oturacağı A Quiet Place 2'de yer alabilir

2018 yılının hem gişe hem de eleştirel anlamda en başarılı ve kârlı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan John Krasinski'nin korku türündeki üçüncü yönetmenlik deneyimi A Quiet Place'in devam filminin kadrosuna usta aktör Cillian Murhpy'nin katılması bekleniyor.


Geçtiğimiz yıl Nisan ayında vizyona giren başrollerini Emily Blunt ve John Krasinski'nin paylaştığı korku ve gerilim türündeki A Quiet Place, az bütçesine rağmen sağladığı başarıyla Paramount'a ihtiyacı olan inancı getirmiş ve vizyon tarihinden kısa bir süre sonra devam filminin hazırlıklarına başlandığı açıklanmıştı. Krasinski'nin yeniden senarist ve yönetmenlğini üstleneceği; Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın karakterlerine geri döneceği A Quiet Place 2'de Abbott Ailesi, ailenin babası Lee'siz yola devam ederken filmin kadrosuna dahil olacak isimler arasında usta aktör Cillian Murhpy de bulunuyor.

The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, Abbott Ailesi'nin avını sesle bulan gizemli yaratıklara karşı mücadelesinin süreceği bu devam filminde Cillian Murhpy'nin niyetine akıl sır ermeyen bir karakter olarak aileyle yakınlaşması bekleniyor. Önümüzdeki yaz ayında çekimlerine başlanması planlanan A Quiet Place 2, 15 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.