Twilight serisinin dizi uyarlaması animasyon türünde olacak

2.590 Gösterim
6 Mart 2024 17:44
Twilight serisinin dizi uyarlaması animasyon türünde olacak

Stephenie Meyer'in çok satan serisi, ülkemizde 5 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Twilight serisinden sonra bu kez de diziye uyarlanacağı açıklanmıştı. Henüz senaryo aşamasında olan dizinin animasyon türünde olacağı duyuruldu.


Ülkemizde 5 milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Twilight serisinin dizi uyarlamasının türü belli oldu. Geçtiğimiz yıl The Hollywood Reporter kaynaklı haberde duyurulan yeniden çevrim projesi, animasyon türü olarak resmen onaylandı. Lionsgate başkan yardımcısı Michael Burns bir konferansta yaptığı açıklamada animasyon türünde bir Twilight uyarlaması hazırlayacaklarını ve bu uyarlamanın çok ilgi göreceğini düşündüklerini dile getirdi.

 

Stephanie Meyer’in çok satan kitap serisi Twilight'ın ilk uyarlaması sinema filmi formatında oldu. Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın başrolleri paylaştığı, beş filmden oluşan seri dünya çapında 3,4 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Serinin 2009 yılında vizyona giren ilk filmi Alacakaranlık (Twilight) ülkemizde 329 bin seyirci tarafından izlenirken takip eden senelerde vizyona giren Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (The Twilight Saga: New Moon), Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (The Twilight Saga: Eclipse), Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) ve Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) filmleri bir milyon seyirci sınırını aştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.