Twilight serisi diziye uyarlanıyor

4.542 Gösterim
20 Nisan 2023 13:51
Twilight serisi diziye uyarlanıyor

Stephenie Meyer'in çok satanlar serisinin, dünya çapında 3,4 milyar dolardan fazla hasılat yapan Twilight filmlerinden sonra bu kez de diziye uyarlanacağı duyuruldu. Henüz senaryo aşamasında olan dizinin oyuncu kadrosu ilerleyen dönemde belli olacak.


On beş yıl önce Stephenie Meyer'in Twilight serisi beyazperdeye aktarılmış ve serinin son filmi 2012'de gösterime girmiş, popüler kültürde yerini almıştı. Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın ilk büyük başrol projeleri olan film serisi, dünya çapında 3,4 milyar dolardan fazla hasılat elde etmişti.

 

Son gelen haber ışığında The Hollywood Reporter'ın kaynakları tarafından, yazar Stephenie Meyer'in en çok satan kitap serisi Twilight'ın bir dizi versiyonu olarak geliştirilme aşamasında olduğu söylendi. Tell Me Lies, The Walking Dead: World Beyond, Dirk Gently's Holistic Detective Agency ve The Net Down gibi projelere imza atan Sinead Daly, kaynaklar tarafından senaryoyu kaleme almak üzere bahsi geçilen isim oldu.

 

Henüz başlangıç aşamasında olan dizinin bir ağa ya da platforma sahip olmadığını, serinin haklarını kontrol eden stüdyonun bütün bir paketi satın almadan önce projenin gelişiminde öncülük etmeyi planladığı belirtildi. Twilight kitap serisinin haklarını satın alan Wyck Godfrey ve Lionsgate Motion Picture Group eş başkanı Erik Feig, televizyon çekimlerinin yönetici yapımcılığını üstlenirken, Lionsgate temsilcileri yorum yapmaktan kaçındı. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.