Türkiye'de 4 Eylül'de gösterime girecek olan Mulan'dan yeni bir fragman yayınlandı

2.718 Gösterim
13 Ağustos 2020 12:24
Türkiye'de 4 Eylül'de gösterime girecek olan Mulan'dan yeni bir fragman yayınlandı

Disney+'ın olduğu ülkelerde platform üzerinden PVOD olarak seyirciye sunulacak olan, ülkemizde ise salonlarda izleyicinin karşısına çıkacak Mulan'dan yeni fragman yayınlandı.


Pandemi sebebiyle vizyonu birçok kez ertelenen Mulan, Disney'in geçtiğimiz hafta aldığı kararla yeni bir deneyin öznesi olmuştu. Ünlü stüdyonun stream platformu Disney+'ın olduğu ülkelerde, platform üzerinden $29,99 karşılığında kiralama modeliyle online gösterime girecek olan filmin, Disney+'ın olmadığı ülkelerde planlandığı gibi salonlarda gösterime gireceği açıklanmıştı. Mulan, Disney+'ın henüz aktif olmadığı ülkelerden olan Türkiye'de de 4 Eylül'de gösterime girecek.

 

1998 yapımlı aynı isimli animasyonun canlı çekim yeniden çevrimi olan Mulan, Çinli genç bir kadının erkek kılığına girerek hasta babası yerine İmparatorluk Ordusu adına çarpışmasını ve bu süreçte Çin'in gelmiş geçmiş en cesur kahramanlarından biri olma hikâyesini anlatıyor. Yifei Liu'nun Mulan'a hayat verdiği filmde Donnie Yen, Jet Li, Li Gong, Jason Scott Lee gibi isimler de yer alıyor. Niki Caro'nun yönettiği filmin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.