Donnie Yen

Donnie Yen

Doğum Bilgisi

27 Temmuz 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mulan 4 Eylül 2020
UIP Türkiye 17.392 354.025
Ip Man 4: Final 1 Ocak 2020
CGV Mars D. 102.653 1.951.901
UIP Türkiye 501.575 6.730.430
UIP Türkiye 428.274 6.467.054
Ip Man 3 5 Şubat 2016
Chantier 80.180 1.012.272
Kahraman 31 Aralık 2004
Medyavizyon 204.105 1.467.654
Şangay Şövalyeleri 15 Ağustos 2003
UIP Türkiye 24.439 124.220
Blade 2 23 Ağustos 2002
New Films - -
UIP Türkiye 69.795 167.124
Kaplan Kafesi 26 Ocak 1990
Yeni Tual - -