Jet Li

Jet Li


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mulan 4 Eylül 2020
UIP Türkiye 19.491 398.632
Cehennem Melekleri 3 15 Ağustos 2014
Medyavizyon 694.845 6.985.717
Cehennem Melekleri 13 Ağustos 2010
UIP Türkiye 235.795 2.175.089
UIP Türkiye 446.518 3.416.360
Suikastçı (2007) 31 Ağustos 2007
Warner Bros. Türkiye 157.430 1.271.527
Korkusuz 4 Ağustos 2006
Medyavizyon 52.402 366.123
Kır Zincirlerini 17 Haziran 2005
Özen Film 59.290 353.541
Kahraman 31 Aralık 2004
Medyavizyon 204.105 1.467.654
Beşiktan Mezara 6 Haziran 2003
Warner Bros. Türkiye 109.996 517.387
Kızıl Ejder 26 Temmuz 2002
Özen Film 38.757 136.056
Tek 29 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 161.850 545.177
Ejder in Öpücüğü 30 Kasım 2001
New Films 106.198 301.918
Romeo Ölmeli 28 Temmuz 2000
Warner Bros. Türkiye 180.353 339.211
Cehennem Silahı 4 14 Ağustos 1998
Warner Bros. Türkiye 470.799 412.588
Koruyucu 15 Şubat 1991
Yeni Güven - -