Tuba Büyüküstün'lü Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nın yayın tarihi belli oldu

28.866 Gösterim
23 Haziran 2022 13:13
Tuba Büyüküstün'lü Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nın yayın tarihi belli oldu

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak'ın rol aldığı Zeytin Ağacı'ndan ilk görseller yayınlandı. Dizi, 28 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Netflix, üç yakın kız arkadaşın kendilerini bulma hikâyesini anlatan Zeytin Ağacı dizisinin tarih duyurusunu yayınlanan ilk görseller ve kısa bir kliple yaptı. Geçmişin, değiştirilemese bile kabul edilmesiyle, hayattaki pek çok çıkmazın üstesinden gelinebileceğini sıcak, duygusal, neşeli ve umut veren bir dille anlatan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ı bir araya getiren dizi, globalde Another Self adını taşıyacak ve dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

 

Dizinin konusu şöyle; 

 

Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi'ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık'a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar. Henüz bilmedikleri şey, bu yolculuğun hayatlarını tamamen değiştireceğidir. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.

 

28 Temmuz'dan itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak olan Zeytin Ağacı dizisinden yayınlanan ilk görseller ve klibe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.