Transformers: Canavarların Yükselişi filminden teaser yayınlandı

5.866 Gösterim
13 Şubat 2023 15:17
Transformers: Canavarların Yükselişi filminden teaser yayınlandı

Transformers: Canavarların Yükselişi (Transformers: Rise of the Beasts) filminden teaser yayınlandı. Film, 9 Haziran 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.


Steven Caple Jr.'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, The Flash ve Disney dizisi Obi-Wan Kenobi gibi yapımların senaristi Joby Harold tarafından kaleme alınan Transformers: Canavarların Yükselişi (Transformers: Rise of the Beasts) filminden teaser yayınlandı. 

 

Transformers sinema evreninin yedinci filmi Transformers: Rise of the Beasts'te, Brooklyn'de ailesiyle birlikte yaşayarak ailesine destek olan eski askeri elektronik uzmanı Noah ve müzede eser araştırmacısı Elena'nın; Maximals, Predacons ve Terrorcons olan üç farklı Transformers grubu ile dünyayı saran eski bir çatışmaya otobotlarla dahil olmalarını konu alıyor. 

 

Porsche 911 Carrera RS 3.8 arabasının yeni bir Autobot olarak çıkış yapacağı filmin oyuncu kadrosunda, Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Tobe Nwigwe'nin yanı sıra Autobotların seslendirmesinde Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Pete Davidson ve Michelle Yeoh yer alıyor.

 

9 Haziran 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek olan Transformers: Rise of the Beasts filminin yayınlanan teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.