Michelle Yeoh

Michelle Yeoh

Doğum Bilgisi

6 Ağustos 1962

Yaş

58


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Şans Daha 29 Kasım 2019
UIP Türkiye 16.953 419.368
Suikast 26 Ağustos 2016
CGV Mars D. 1.123.237 12.372.556
Babil M.S. 26 Eylül 2008
Tiglon 142.619 1.192.581
UIP Türkiye 446.518 3.416.360
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Korkusuz 4 Ağustos 2006
Medyavizyon 52.402 366.123
Warner Bros. Türkiye 159.660 1.297.960
Kaplan ve Ejderha 23 Mart 2001
Warner Bros. Türkiye 211.065 533.943
Yarın Asla Ölmez 26 Aralık 1997
UIP Türkiye - -