Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı The Crowded Room dizisinden fragman yayınlandı

13.427 Gösterim
10 Mayıs 2023 22:17
Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı The Crowded Room dizisinden fragman yayınlandı

Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı, 1979 yılında geçen gerilim dolu The Crowded Room dizisinden ilk fragman yayınlandı. Amanda Seyfried'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı mini dizi, Apple TV+ platformunda 9 Haziran 2023 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayacak.


Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World), House of the Dragon, Game of Thrones gibi yapımlara yönetmenlik yapan Alan Taylor ile Kornél Mundruczó ve Mona Fastvold'un yönetmen koltuğuna oturduğu, başrolünde Tom Holland ve Amanda Seyfried'ın yer aldığı The Crowded Room dizisinde fragman yayınlandı.

 

Apple Tv+'ın bünyesinde yer alacak olan mini dizi, 1979 yılında New York'ta silahlı bir çatışmaya karıştıktan sonra tutuklanan Danny Sullivan'ı konu alıyor. Müfettiş Rya Goodwin ile yapılan bir dizi röportaj aracılığıyla anlatılan gerilim dolu hikâye ile Danny'nin hayatı gözler önüne seriliyor.

 

Holland ve Seyfried liderliğindeki oyuncu kadrosunda Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase ve Lior Raz'ın yanı sıra, Jason Isaacs, Christopher Abbott, Thomas Sadoski ve Zachary Golinger gibi isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

 

On bölümden ibaret olan mini dizi The Crowded Room'un ilk üç bölümü 9 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacak, ardından 28 Temmuz 2023'e kadar da cuma günleri haftalık bir yeni bölümle Apple TV+'ta yayınlanmaya devam edecek.

 

The Crowded Room dizisinin ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.