Amanda Seyfried

Amanda Seyfried


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.07.2018 805.297 TL 50.181
09.03.2018 85.203 TL 5.291
18.12.2015 48.797 TL 3.097
11.12.2015 627.749 TL 49.364
23.10.2015 217.290 TL 16.084
31.07.2015 61.566 TL 3.807
10.07.2015 1.431.440 TL 121.556
06.06.2014 334.176 TL 28.975
27.07.2012 301.854 TL 28.942
28.10.2011 1.414.038 TL 133.073
01.04.2011 681.170 TL 69.882
09.07.2010 357.884 TL 33.438
19.03.2010 321.144 TL 33.567
23.10.2009 253.817 TL 26.356
18.07.2008 880.030 TL 95.271
09.03.2007 624.311 TL 74.378
16.07.2004 329.068 TL 52.886