Amanda Seyfried

Amanda Seyfried


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.07.2018 ₺805.297 50.181
09.03.2018 ₺85.203 5.291
18.12.2015 ₺48.797 3.097
11.12.2015 ₺627.749 49.364
23.10.2015 ₺217.290 16.084
31.07.2015 ₺61.566 3.807
10.07.2015 ₺1.431.440 121.556
06.06.2014 ₺334.176 28.975
27.07.2012 ₺301.854 28.942
28.10.2011 ₺1.414.038 133.073
01.04.2011 ₺681.170 69.882
09.07.2010 ₺357.884 33.438
19.03.2010 ₺321.144 33.567
23.10.2009 ₺253.817 26.356
18.07.2008 ₺880.030 95.271
09.03.2007 ₺624.311 74.378
16.07.2004 ₺329.068 52.886