Amanda Seyfried

Amanda Seyfried


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 50.181 805.297
Gringo 9 Mart 2018
Pinema 5.291 85.203
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Pan 11 Aralık 2015
Warner Bros. 49.364 627.749
Babalar ve Kızları 23 Ekim 2015
MC Film 16.084 217.290
While We're Young 31 Temmuz 2015
PinemArt 3.807 61.566
Ayı Teddy 2 10 Temmuz 2015
UIP 121.556 1.431.440
UIP 28.975 334.176
Kayıp 27 Temmuz 2012
UIP 28.942 301.854
Zamana Karşı 28 Ekim 2011
Tiglon 133.073 1.414.038
Kız ve Kurt 1 Nisan 2011
Warner Bros. 69.882 681.170
Büyük Hata 9 Temmuz 2010
UIP 33.438 357.884
Sevgili John 19 Mart 2010
Pinema 33.567 321.144
Kana Susadım 23 Ekim 2009
Tiglon 26.356 253.817
Mamma Mia 18 Temmuz 2008
UIP 95.271 880.030
Rehine 9 Mart 2007
UIP 74.378 624.311
Kötü Kızlar 16 Temmuz 2004
UIP 52.886 329.068