Tom Hardy'li Venom'un uzun süredir beklenen ilk fragmanı yayınlandı

4.387 Gösterim
24 Nisan 2018 10:40
Tom Hardy'li Venom'un uzun süredir beklenen ilk fragmanı yayınlandı

Spider-man'in spin-off'u olan Venom'da, Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Dark Knight Rises'ın anti-kahramanı Bane'e hayat veren Tom Hardy bu kez başka bir anti-kahraman olan Venom olarak karşımıza çıkıyor.


Venom'ın, Spider-Man 3'te yeteri kadar hakkı verilmeyen bir karakter olarak izleyici karşısına çıkmasının ardından, Sony Pictures dağıtımcılığındaki bu yapım yılın en umut vaadeden ve merakla beklenen çizgi roman uyarlamalarından biri olma özelliğini taşırken, 1993 yılında yayımlanan Venom: Lethal Protector adlı hikâyeyi temel alan Venom, Eddie Brock'un Life Foundation örgütüyle karşılaşması ve sonrasında olayların içine dahil olarak Venom'a dönüşmesini konu ediniyor. The Gangster Squad ve Zombieland gibi filmlerle daha yakından tanıdığımız Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde anti-kahramana Tom Hardy hayat verirken, Venom'un senaryosu Scott Rosenberg ve Jeff Pinker'ın kaleminden çıkıyor. 

Hardy'nin başrolde yer aldığı filmin kadrosunda kendisine Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate ve Woody Harrelson gibi isimler eşlik ediyor. Merakla beklenen Venom, 05 Ekim 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.