Tim Burton imzalı Beetlejuice'un Michael Keaton, Winona Ryder ve Jenna Ortega'lı devam filmi geliyor!

7.863 Gösterim
10 Mayıs 2023 18:11
Tim Burton imzalı Beetlejuice'un Michael Keaton, Winona Ryder ve Jenna Ortega'lı devam filmi geliyor!

Tim Burton'ın 1988 yapımı evli bir hayalet çiftin evlerini kurtarmak için Beetlejuice adındaki bir hortlaktan yardım almasıyla gelişen maceraları anlattığı Beetlejuice'un devam filmi geliyor. Tim Burton'ın yönetmen koltuğuna, Michael Keaton ve Winona Ryder'ın rollerine geri döndüğü Beetlejuice 2'de, Wednesday dizisinde Burton ile birlikte çalışan Jenna Ortega da yer alacak.


Tim Burton'ın ikinci uzun metraj filmi 1988 yapımı Beetlejuice'un devam filmi geleceği duyuruldu. Dünya genelinde 74,7 milyon dolar hasılat elde eden Beetlejuice ile Tim Burton, Michael Keaton'la 1989'da Batman'in başrolü olarak çalışmaya başlamadan önce ilk kez bir araya gelmişlerdi.

 

Beetlejuice filminde, yakın zamanda ölmüş evli bir çift, evlerine taşınan yeni aileden inanılmaz derecede rahatsız olurlar. Böylece evin yeni sakinlerine musallat olması için Netherworld'de sinsi bir hortlak olan Beetlejuice'ten yardım istemek adına iletişime geçerler.

 

Michael Keaton'ın Beetlejuice, Winona Ryder'ın ise Lydia Deetz rollerine döndüğü Beetlejuice 2'nin şu anlık açıklanan oyuncu kadrosunda Wednesday dizisiyle son zamanlarda gündemini koruyan Jenna Ortega ve Justin Theroux alacak. Theroux'nun rolüne dair henüz bir detay verilmemişken, Ortega'nın ise Winona Ryder'ın kızı rolünde olacağı bilgisi verildi. 

 

Beetlejuice 2 senaryosu için Wednesday'in yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar ile bir araya gelecek olan Tim Burton, 10 Mayıs 2023 tarihinde Londra'da sete çıkacak. Film ise resmi açıklamalara göre 6 Eylül 2024 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.