Justin Theroux

Justin Theroux

Doğum Bilgisi

10 Ağustos 1971

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eşitlik Savaşçısı 28 Aralık 2018
Chantier 7.758 132.951
Beni Satan Casus 10 Ağustos 2018
TME Films 39.124 540.241
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
Zoolander 2 8 Nisan 2016
UIP 11.982 168.759
Iron Man 2 7 Mayıs 2010
UIP 294.602 2.743.085
Tropik Fırtına 10 Ekim 2008
UIP 39.125 375.216
Aşkın İngilizcesi 5 Eylül 2008
35 Milim 12.809 132.919
Miami Vice 8 Eylül 2006
UIP 142.862 1.159.478
Çatı Katı (2004) 19 Mart 2004
UIP 30.639 214.156
Warner Bros. 279.870 1.500.093
Özen Film 44.646 194.666
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP 48.427 179.751
Amerikan Sapığı 9 Mart 2001
A&P Filmcilik 29.851 71.512
Tatlı Yalanlar 11 Temmuz 1997
UIP - -